Dj: D Meck

Augustus 2004;
Al op jongere was ik druk bezig om de nieuwste top40 hits online te vinden. Hiervan maakte ik afspeellijsten voor mijn toenmalige MP3/Ipod. 

Maart 2011;
In het begin van mijn studentenperiode kwam ik steeds meer in aanraking met muziek. De interesse naar het correct laten overlopen van muziek nam zijn toevlucht met daarbij de eerste contacten met een dj set.

Februari 2012;
Na vele uren leren, afkijken en daarna oefenen was het daadwerkelijk zover; De eerste keer draaien voor publiek. Dit was het moment dat de basis legde voor vele vlieguren om tot meer ervaring te komen met het draaien voor een publiek. 

April 2016;
Het moment dat de muzikale hobby ondernemen werd. D Meck Entertianment was geboren en bood een veel groter draagvlak voor acceleratie van de hobby. Hierdoor kon ik meer samenwerkingen met horeca en evenementenbureau’s aangaan wat resulteerde in een vollere agenda. 

September 2017;
Al gauw kwam ik er achter dat het investeren in eigen dj apparatuur veel voldoening gaf, een volledige drive in show was wat volgde. 

November 2019
Inmiddels ben ik vele muzikale avonturen verder, van feestavond in horeca of discotheek tot enorm mooie bruiloften en ware mini festivals. Ik ben enorm benieuwd wat er nog gaat volgen en of de sky echt de limit is!